hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş voleybolda küme düştü!

    Beşiktaş voleybolda küme düştü
    expand

    Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Maliye Milli Piyango'ya 3-1 yenilenBeşiktaş ligden düştü.

    Normal sezonun son hafta karşılaşmasında Maliye Milli Piyango'ya kendi evinde 3-1 yenilen Beşiktaş ligden düştü.

    Ligde son hafta maçları öncesinde 17 puanla averajla 10'uncu sırada bulunan siyah-beyazlı takım, aynı puanla önünde yer aldığı Çankaya Belediyesi ANKA Spor'un deplasmanda TOFAŞ'ı 3-1 yenmesiyle lige veda etti.

    Maliye Milli Piyango karşısında ilk seti 25-22 kazanan Beşiktaş sonraki setleri 34-32, 25-23 ve 26-24 kazandı. Siyah-beyazlılar bir set daha alabilseydi kümede kalacaktı.

    2006-2007 sezonunda da küme düşen Beşiktaş erkek voleybol takımı, iki sezon ikinci ligde mücadele etmiş, 2009-2010 sezonunda yeniden birinci lige çıkmayı başarmıştı.

    Maç sonrası olaylar

    Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Beşiktaş ile Maliye Milli Piyango takımları orasında oynanan ve siyah-beyazlı takımın 3-1 yenilerek küme düştüğü karşılaşmanın sonunda büyük olaylar yaşandı.

    Dördüncü setin başında konuk takım yedek sırasının arkasına gelen birkaç taraftar, maçın bitimiyle birlikte oyunculara saldırdı. Taraftarlardan birisi, Maliye Milli Piyangolu oyuncuların üzerine sandalye fırlattıktan sonra sahaya girip bir oyuncuya yumruk attı.

    Diğer taraftarların da sahaya girmesi üzerine güvenlik görevlileri, taraftarlara müdahale ederek, Maliye Milli Piyango takımı oyuncularını soyunma odasına götürmeye çalıştı. Oyuncuların peşinden giden bazı taraftarların, konuk takım oyuncularını tekme ve yumruk attıkları görüldü.

    Bu arada, güvenlik görevlilerinin tribünlerden sahaya inmelerine engel olduğu diğer taraftarlar, sahaya yabancı madde attı.

    Olayların yatışmasının ardından, Maliye Milli Piyango takımı oyuncularına saldıran taraftar, protokol tribününde bulunan ve rakip takım taraftarı oldukları öğrenilen yaşlı bir bayan ve erkeğe de saldırdı. Devreye giren güvenlik görevlileri, Maliye Milli Piyango taraftarlarını salondan dışarı çıkardı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow