hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Napoli Gökhan İnler'in peşinde

    Napoli Gökhan İnlerin peşinde
    expand

    Serie A ekiplerinden Napoli'nin, Udinese'de forma giyen Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler'e talip olduğu ileri sürüldü.

    Corriere dello Sport gazetesinde yer alan haberde, 26 yaşındaki oyuncunun ara transfer döneminde kendisine daha önce de talip olan Napoli'ye geçebileceği bildirildi.

    Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Gökhan, "ben Udinese'de iyiyim. Transferimle ilgili konuşmayacağım. Benim için önemli olan iyi antrenman yapmak ve iyi oynamak. Transferimle ben değil menajerim ilgilenir" dedi.

    İsviçre milli takımında da oynayan Gökhan İnler, şu an için önlerindeki Chievo maçına odaklandığını ve bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

    Başarılı futbolcunun menajeri Dino Lamberti, bir radyo kanalına yaptığı açıklamada, "Şu an için böyle bir transfer görüşmesinin olup olmadığını doğrulayamam. Ancak Udinese ile bu konuyu konuşacağım. Napoli'den Gökhan için gelmiş herhangi bir teklif yok, sadece bunu söyleyebilirim" dedi.

    Lamberti, "Gökhan çok başarılı bir oyuncu ve birçok kulüp onu kadrosuna katmak istiyor. Dikkatlice ve sakin bir şekilde karar vermeliyiz. Çünkü benim için oyuncumun iyi bir seçim yapması önemli" şeklinde konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow