hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Filip Holosko İBB ile imzaladı

    Filip Holosko İBB ile imzaladı
    expand

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiraladığı Slovak forvet Filip Holosko ile sözleşme imzaladı.

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tesislerinde gerçekleştirilen törende Holosko kendisini sezon sonuna kadar turuncu-lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

    Slovak forvet, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un iyi bir takım olduğunu ve takımın başında bulunan teknik direktör Abdullah Avcı'yı çok sevdiğini dile getirerek, "ilk önce iyileşip, sonra iyi futbol oynamak istiyorum" dedi.

    Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, "özellikle hocamız Holosko'yu çok önemsiyor. Hücum hattına Gökhan Ünal'dan sonra bu transferi yaptık. Diğer bölgelere çok özel bir durum olmadıkça transfer yapmayı düşünmüyoruz. Transferi tamamlamış durumdayız" diye konuştu.

    Holosko'nun sakatlığı bulunduğunu hatırlatan Gümüşdağ, "inanıyorum ki üç, dört hafta içerisinde toparlanıp, takımımıza çok faydalı olacaktır. Beşiktaş camiasına göstermiş olduğu samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
     
    Türkiye Kupası'nda en az yarı final oynamak istediklerini belirten Gümüşdağ, ligdeki hedeflerinin ik beşte bitirmek olduğunu söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow