hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polat'tan Galatasaray taraftarına övgü

    Polattan Galatasaray taraftarına övgü
    expand

    Galatasaray kulübü başkanı Adnan Polat, futbolda başarısız geçen sezonda taraftarlarının tarihe geçecek bir duruş sergilediklerini söyledi.

    Başkan Polat, Galatasaray kulübünün aylık yayın organı Galatasaray dergisinin Mart ayı sayısında yer alan yazısında, göreve geldiği ilk gün kalıcı başarıları elde etmek için yapılması gerekenlerin altını çizerek belirttiğini ve pembe bir tablo çizmekten kaçındığını hatırlattı:

    "Geleceği sağlam kurmak için yapısal değişime gitmek, bu kapsamda yeni stadımızın tamamlanmasından tüzüğümüzün değiştirilmesine, şirketlerimizin birleştirilmesinden kulübün tüm mali rakamlarının şeffaflık anlayışı içinde netleştirilmesine ve uluslararası denetime açılmasına kadar birçok sorunun çözülmesi gerekiyordu. Kulübümüz için bu çok önemli ve hayati konular bu dönemde teker teker çözülmüştür."

    Profesyonel futbolda sistemli ve yeni bir çalışmanın öncülüğünü yaptığını kaydeden Adnan Polat, "karlı kulüp, karlı şirketler" hedefi doğrultusunda çalıştıklarını ifade etti. Polat yazısında taraftarları överek, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Galatasaray taraftarının futbolda başarısız geçen, en önemli sportif hedeflerimizden uzakta kaldığımız bu sezon boyunca tarihe geçecek, Türkiye için ilk olacak bir duruş sergilemeleridir. Galatasaraylılar, bu dönemde, olayların dışında, hiçbir taşkınlığa izin vermeden tamamen takımlarını desteklemekle meşgul olmayı seçmişlerdir. Bu, bir zamanlar İngiltere'den örnek gösterilen taraftar duruşu örneklerinin ta kendisidir. Onları kutluyor ve teşekkür ediyorum. Galatasaray futbol takımına önümüzdeki dönemde de aynı desteği vereceğinden eminim."

    "Sessiz çoğunluğun sesini duyacağız"

    Mart ayının sonunda kulübün mali ve idari konularının görüşüleceği ve yeni bütçenin oluşturulacağı genel kurul toplantısının olduğunu hatırlatan Polat şunları kaydetti:

    "Üyelerimizin geçmişte olduğu gibi, aynı şekilde yüksek katılımlarıyla kulübümüze sahip çıkacaklarına ve üyelik sorumluluklarını yerine getireceklerine olan inancım tamdır. Görev yaptığımız dönem boyunca bize kararlarımızı alırken hep, Galatasaray'ın yüksek menfaatleri, Galatasaray kültürü ve gelenekleri rehberlik etmiştir.

    "Galatasaray geleneklerinde esasen sevgi, vefa ve birliktelik vardır. Bu anlamda, Galatasaray'ın sessiz çoğunluğunun duruşu tam da geleneklerimizi ve kültürümüzü yansıtmaktadır. Bu vakur, erdemli ve akli duruşun sesisin, zamanı geldiğinde hep birlikte duyacağız."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow