hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kafkas: "İlk maçtaki avantajı koruduk"

    Kafkas: İlk maçtaki avantajı koruduk
    expand

    Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray karşısında ilk maçtaki skorun avantajını koruyarak Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldiklerini söyledi.

    Kafkas, Türk Telekom Arena'da 0-0 biten maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyunun bekledikleri gibi geliştiğini söyledi.

    Oyuncularıyla maçtan önce konuştuğunu belirten Kafkas, "karşılaşmada taktik ve psikolojik savaş olacağını söyledim. Beklediğimiz gibi oldu. Rakibimiz bize göre baskın oynadı, daha çok pozisyona girdi. İlk maçta aldığımız skorun avantajını korumasını bildik" dedi.

    Biraz fazla pas hatası yaptıklarını ifade eden Kafkas, "bu da Türk Telekom Arena'nın ambiyansından olsa gerek" şeklinde konuştu.

    Futbolculardan Hürriyet iyi oynamadıklarını ancak iyi mücadele ettiklerini belirterek, "gerçekten çok inandık. Bu kupayı Gaziantep'e getirmek istiyoruz" dedi.

    Maça çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Murat Ceylan, "çok iyi mücadele ettik. İyi oynamadık. Umarım kupayı alacağız" ifadesini kullandı.

    Gaziantepspor'un genç golcüsü Cenk Tosun, yayıncı kuruluş TRT'ye yaptığı açıklamada, "çok mutluyuz. İstediğimiz sonucu alıp zorlu bir maçı geride bıraktık. Büyük ihtimalle Beşiktaş ile oynayacağız. Onları da elemek istiyoruz" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow