hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayserispor'a evinde ilk darbe

    Kayserispora evinde ilk darbe
    expand

    Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yendi. Kayserispor bu sezon evinde ilk kez maç kaybetti.

    Süper Lig'de 24'üncü haftanın açılış maçında Manisaspor, Kayserispor'u deplasmanda mağlup etmeyi başardı.

    Mücadeleden 2-1 galip ayrılan Manisaspor, bu sezon Kayserispor'u Kadir Has Stadı'nda yenen ilk takım oldu.
            
    Konuk takım 17'nci dakikada Jwanski'nin frikikten attığı golle ilk yarıyı önde kapattı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Kahe bitime bir dakika kala farkı ikiye çıkardı.

    Maçın uzatma dakikalarında Kayserispor Zaleyata'nın golüyle umutlansa da kalan süre beraberlik golünü bulmasına yetmedi.

    Bu sezon kendi sahasındaki ilk mağlubiyetini alan dördüncü sıradaki Kayserispor 43 puanda kaldı. İki maçlık yenilgi serisini noktalayan Manisaspor 34 puana ulaştı.

    Şota: "İstediklerimizi yapamayınca..."

    Kayserispor teknik direktörü Şota Arvaledze, Manisaspor maçının zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek, "sahada istediklerimizi yapamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu" dedi.

    Gürcü teknik adam, Manisaspor'un iyi bir taktik anlayış ortaya koyarak mücadele ettiğini ifade etti.

    Karaman: "Kayseri'den çekiniyorduk"

    Manisaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, altı sene önce Kayserispor'da görev yaptığı dönemle bugün arasında çok büyük fark olduğunu ifade ederek, "başkan Recep Mamur, genel menajer Süleyman Hurma ve teknik direktör Şota Arvaledze çok güzel bir takım kurmuşlar. Tesisler çok güzel ve Kayserispor gelecek vaat eden bir takım" dedi.

    Maça çok önemli eksiklerle geldiklerini ve Kayserispor'dan çekindiklerini belirten Karaman şöyle devam etti:

    "Hafta boyunca da bu eksiklerimizi bilerek çalıştık. Topu kendi yarı sahamızda kabul edip, ani ataklarla sonuca gitmek istiyorduk. Güzel bir taktik golle ilk yarıyı önde tamamladık. İkinci yarıya da bu skoru koruyacak taktikle başladık. Oyunsal anlamda belki güzel şeyler sergilemedik, ama taktik anlamda iyi örnekler verdik. Maç öncesi çekindiğimiz güçlü bir takımı yenerek sahadan üç puanla ayrıldık."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow