hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Quaresma'sız Beşiktaş, Trabzonspor'a karşı

    Quaresmasız Beşiktaş, Trabzonspora karşı
    expand

    Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor haftanın en önemli maçında bu akşam İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ta arka adalesinde sertleşme olan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma kadrodan çıkartıldı.

    Lider Fenerbahçe'nin ardından averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, İstanbul deplasmanından üç puanla ayrılarak zirve yarışını sürdürmeyi amaçlıyor.

    Haftaya 35 puanla giren Beşiktaş ise 43 puanla dördüncü sıradaki Kayserispor'un kaybettiği haftayı galibiyetle kapatıp ilk dört için umutlarını sürdürmeyi hedefliyor.

    Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Serkan Akarca yapacak. Dördüncü hakem Suat Arslanboğa.

    Quaresma kadrodan çıkarıldı.

    Beşiktaş'ın yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor ile yapılacak maçın kadrosundan çıkartıldı.

    Siyah-beyazlı takımın sabah saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanda, arka adalesinde sertleşme olan Portekizli futbolcunun, tedbir amaçlı olarak Trabzonspor maçının kadrosundan çıkartıldığı bildirildi.
     
    Ferrari cezalı

    Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle üç maç ceza alan İtalyan savunma oyuncusu Matteo Ferrari, Trabzonspor karşısında da forma giyemeyecek.

    Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan ve iki haftadır takımla birlikte çalışan Nihat Kahveci'nin de karşılaşmanın kadrosuna alınması bekleniyor.

    Nobre ve İsmail sınırda

    Beşiktaş'ta üçer sarı kartları bulunan Mert Nobre ve İsmail Köybaşı ceza sınırında bulunuyor.

    İki futbolcu da Trabzonspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde 25'inci haftadaki Manisaspor maçında forma giyemeyecek.

    Egemen kadroda yok

    Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, sakatlıktan yeni çıkan ve hafta içi antrenmanlara da katılan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ı 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

    Sakatlığı süren Engin Baytar ve kart cezalısı Tayfun Cora kadroda yok. Sezer, Ferhat, Mehmet Çakır ve kaleci Bora Sevim de İstanbul'a götürülmedi.

    Trabzonspor'un Beşiktaş maçına Onur, Serkan, Giray, Glowacki, Piotr Brozek, Selçuk, Ceyhun, Colman, Jaja, Burak ve Umut 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow