hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burak: "Akan kanı görünce hırslandım"

    Burak: Akan kanı görünce hırslandım
    expand

    Trabzonspor'un Beşiktaş'ı yendiği lig maçında burnu kırılmasına rağmen oyundan çıkmayan ve takımına üç puan getiren golü atan Burak Yılmaz, "o golü atmayı çok istedim" dedi.

    Trabzonspor'da kariyerinin en parlak dönemini geçiren Burak Yılmaz, takımının Beşiktaş'ı İnönü'de 2-1 yendiği maçta da sahanın yıldızıydı.

    Burak, burnuna aldığı darbeye rağmen oyundan çıkmadı ve bitime üç dakika kala attığı golle Trabzonspor'a şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet kazandırdı.

    Maç sırasında burnunun acısını hissetmediğini söyleyen Burak, "oyundan çıkmak istemedim. Formamdaki ay-yıldızın üzerine akan kanı gördükçe hırslandım. O golü atmayı çok istedim ve Allah bana bunu nasip etti" dedi.
     
    Kart görüp cezalı duruma düştüğü için Kasımpaşa maçında oynayamayacağını belirten Burak, "bu sürede tedavimin de tamamlanacağını düşünüyorum. Hastanede arayıp soran herkese çok teşekkürler" diye konuştu.

    Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Burak Yılmaz, bu sezon ligde attığı 13 golle Trabzonspor'un en skorer ismi durumunda.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow