hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cenk Tosun: "Tüm Türkiye beni tanıyor"

    Cenk Tosun: Tüm Türkiye beni tanıyor
    expand

    Gaziantepspor'un ara transferde Eintrach Frankfurt'tan aldığı Cenk Tosun, tüm Türkiye'nin kendisini tanıdığını ve bundan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

    Cenk, Alman gazetesi Frankfurter Rundschau'da yayınlanan röportajında, Türkiye'de bir süper yıldız gibi karşılandığı yorumu üzerine, "gerçekten de inanılmaz bir durum. Tüm Türkiye beni tanıyor ve kutluyor. Tip olarak da Türkiye'nin en iyi forveti olarak gösteriliyorum" dedi.

    Cenk, 14 yıl boyunca top koşturduğu Eintracht Frankfurt'tan ayrılmanın kendisi için zor olduğunu ancak şimdi Türkiye'de kendini çok iyi hissettiğini ifade etti.

    Genç forvet, Gaziantep'e ilk gittiğinde kupa maçında Galatasaray'a karşı iki gol attığını ve toplamda da yedi gole ulaştığını, bunun kendisi için bir rüyadan farksız olduğunu söyledi.
     
    A milli takım teknik direktörü Guus Hiddink'in kendisini 29 Mart'ta Avusturya'ya karşı oynanacak Avrupa Şampiyonası eleme maçı için kadroya çağıracağının belirtilmesi üzerine Cenk, "bu konuda fazla düşünmemek lazım. Bu bir rüya. Alman Futbol Federasyonu'nu arayarak benim için bugüne kadar yaptıklarından dolayı teşekkür ettim" dedi.

    Hiddink'in kendisini aradığını, kendisinin de antrenör Oğuz Çetin ile bir görüşme yaptığını ifade eden Cenk, Hollandalı teknik adamın kendisine güvendiği duygusunu hissettiğini kaydetti.

    Cenk, Eintracht Frankfurt'ta da başarılı olmasına rağmen hiçbir zaman kadroya alınmadığını, bunun kendisini üzdüğünü, ancak yine de gönlünün her zaman Eintracht'tan yana olduğunu sözlerine ekledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow