hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karabükspor'dan Aziz Yıldırım'a destek

    Karabükspordan Aziz Yıldırıma destek
    expand

    Kardemir Karabükspor başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın istifa çağrısı yaptığı Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığını bırakmaması gerektiğini söyledi.

    Tankut, bazı kulüp yöneticilerinin istifasını istediği Kulüpler Birliği Vakfı başkanı Aziz Yıldırım'ın, kulüplerin menfaatleri doğrultusunda ciddi adımlar attığını bildirdi.

    Kendilerinin de zaman zaman mağdur oldukları maçlar oynadıklarını belirten Tankut şunları kaydetti:

    "Başarısızlıkların faturasını başkalarına kesmenin bir anlamı yok, bu tip hareketler doğru değil. Sadece Türkiye'de değil, dünyanın her yerinde maçlarda yanlış kararlar verilebiliyor. O bakımdan bu işleri bir şekilde bir tarafa dayandırmaya, Kulüpler Birliği Başkanı'na dayandırmaya gerek yok diye düşünüyorum.

    "Fenerbahçe kulübü başkanı Yıldırım, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığını iyi yönetiyor. Kulüp idare edenlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini ve kamuoyuna bu tür açıklamalar yapmanın gerek olmadığını düşünüyorum. Hiçbir kulüp başkanı başarısızlıkların arkasına sığınmasın.

    "Türk futbolu bu hakemlerle devam edecek. Bizim yurt dışından hakem getirme gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Hiçbir şekilde başka alternatifimiz yok. Hakemlerimize sahip çıkmamız ve onları yıpratmamamız gerekiyor."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow