hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mesut: "Henüz hiçbir şey kazanmadım"

    Mesut: Henüz hiçbir şey kazanmadım
    expand

    Real Madrid'de forma giyen Mesut Özil, hayranı olduğu Fransız futbol efsanesi Zinedine Zidane ile kıyaslanacak seviyede olmadığını söyledi.

    Mesut, İspanyol basınında yer alan açıklamasında henüz Zidane'ın düzeyinden çok uzak olduğunu söyledi.

    Türk asıllı Alman yıldız, "Zidane dünya çapında başarılı bir futbolcu. Ben halen kendini geliştirmeye çalışan bir futbolcuyum. Halen göstermem gereken çok şey var. Henüz hiçbir şey kazanmadım" dedi.

    Real Madrid'de uzun yıllar forma giymeyi ve çok kupa kazanmayı arzuladığını kaydeden Mesut, İspanyolcasını geliştirmek istediğini ve sürekli çalıştığını da ifade etti.

    Real'in güçlü bir kadroya sahip olduğunu ve şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalayacaklarını vurgulayan genç futbolcu, "Barcelona'nın birkaç maçını kaybetmesini umuyoruz. Lig uzun ve hala çok şey olabilir" dedi.

    "Real Ronado'suz da parlıyor"

    Alman spor dergisi Kicker ise Real Madrid'in Mesut Özil sayesinde Cristiano Ronaldo olmadan da "parlayabildiğini" yazdı.

    Dergide yer alan bir haberde, Mesut'un forvet oyuncularına istediği gibi pas dağıtabilme özelliğine dikkat çekilerek,  "Ronaldo'nun yeri doldurulamaz gibi görünüyordu. Ancak Real onsuz da parladı, özellikle de Mesut Özil'den dolayı" ifadelerine yer verildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow