hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nihat Kahveci 119 gün sonra kadroda

    Nihat Kahveci 119 gün sonra kadroda
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta Nihat Kahveci dört ay sonra maç kadrosuna alındı.

    Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğunda sıkıntı yaşayan teknik direktör Bernd Schuster, Manisaspor maçının kadrosuna 18 oyuncu aldı.

    Sakatlıkları bulunan İsmail, Onur, Nobre ve cezalı Sivok kadroda yer almıyor, Alman çalıştırıcı kaleci Hakan'ı da kadroya dahil etmedi. Portekizli forvet Hugo Almeida sakatlığına rağmen son anda kadroya alındı.

    Cezası biten İtalyan savunma oyuncusu Ferrari de kadroya dahil edilirken, genç oyuncu Doğukan Pala da maç kadrosunda yer aldı.

    Sakatlığı nedeniyle hafta içindeki bazı antrenmanları kaçıran ancak son antrenmanda takımla birlikte çalışan İspanyol oyuncu Guti maç kadrosunda bulunuyor.

    Nihat aylar sonra

    Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncu Nihat Kahveci 119 gün sonra maç kadrosuna alındı.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda grup mücadelesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 11 Kasım 2010 tarihinde yapılan maçta sakatlanan Nihat, sakatlığı geçtiği halde teknik direktör Schuster tarafından Trabzonspor maçı için kadroya alınmamıştı.

    Trabzonspor karşısında şans bulamayan siyah-beyazlı oyuncu, Manisaspor maçının kadrosunda yer aldı.

    Beşiktaş'ın Manisaspor maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Roberto Hilbert, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Bobo, Simao Sabrosa, Guti Hernandez, Fabian Ernst, Hugo Almeida, Doğukan Pala.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow