hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Torres: "Liverpool eskisi gibi değildi"

    Torres: Liverpool eskisi gibi değildi
    expand

    Chelsea'nin ara transferde kadrosuna kattığı İspanyol forvet Fernando Torres, Liverpool'dan ayrılmakla doğru kararı verdiğini söyledi.

    58 milyon euroya Chelsea'ye transfer olan Torres, İspanyol gazetesi Marca'ya yaptığı açıklamada, "Liverpool taraftarları için idol olduğumu biliyorum ancak artık Liverpool eskisi gibi değildi" dedi.

    Liverpool'un eski kulübü Atletico Madrid'e benzediğini belirten Torres, "köklü bir tarihe sahip ancak parası olmadığı için fikirleri hayata geçiremiyor, zamana ihtiyaçları vardı, benim zamanım yoktu. Futbol dünyasındaki insanlar dürüst değil, doğruyu söyleyemiyorsunuz. Bu bir iş ve kimse başkasının dostu değil" diye konuştu.

    Liverpool'dan ayrılma sebepleri arasında yıldız transfer yapılmaması ve takımdaki yıldızların ayrılmasının da bulunduğunu anlatan Torres, "Chelsea her alanda üst düzey oyuncuları bulunduğunu ve ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayacağını kanıtlamış, gerektiğinde yatırım yapan sahibi olan bir takım" dedi.

    Chelsea'de çok sayıda yıldız oyuncu olmasına rağmen takıma çabuk uyum sağladığını belirten Torres, "burada kişisel ilişkiler Liverpool'dakinden daha iyi, oyuncular birbirleriyle Liverpool'da olduğundan daha fazla şakalaşıyor. Orada her şey daha ciddiydi. Burada profesyonel olduğunuzu ispatlamanıza gerek yok, profesyonel olduğunuz zaten biliniyor" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow