hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vardar: "Muhammed için teklif almadık"

    Vardar: Muhammed için teklif almadık
    expand

    Beşiktaş kulübünün altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar, Manchester United'ın ilgilendiği iddia edilen 16 yaşındaki Muhammed Demirci için resmi teklif almadıklarını açıkladı.

    Vardar, Muhammed için kendilerini herhangi bir teklif ulaşmadığını belirterek, "transfer spekülasyonlarının oyuncunun gelişmesine zarar verebileceğinden endişe ediyoruz" dedi.

    AA muhabirine konuşan Vardar, yedi yaşında Seyit Ateş tarafından keşfedilen 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed ile 2013 yılı mayıs ayı sonuna kadar sözleşmeleri bulunduğunu hatırlattı.

    Muhammed'in iyi bir gelişim gösterdiğini ifade eden Vardar, "dersleri ve kişiliği çok iyi. Çok memnunuz. Ancak transfer spekülasyonlarının oyuncunun gelişimine zarar verebileceğinden endişe ediyoruz" diye konuştu.

    Kulübün kongre üyesi Seyit Ateş'in Muhammed ile yakından ilgilendiğini belirten Vardar, "kontratıyla ilgili hiçbir sorun olmaz. Muhammed bizim gözbebeğimiz. Ayrıca çok iyi bir Beşiktaşlı. Beşiktaş'a ve milli takıma hizmet edecek. Yalnızca o değil, altyapımızda 15 tane daha Muhammed var. Onlar da aynı şekilde... Herkesin bu konuda hassas olmasını rica ediyoruz" dedi.

    Vardar, 2013'te Türkiye'de düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Muhammed'in forma giymesini istediklerini de belirterek, "milli takım antrenörleri de Muhammed'den çok memnun. Takdir milli takım antrenörlerinin tabii" şeklinde konuştu.

    Ateş: "Muhammed şımarmaz"

    Seyit Ateş, iki hafta önce Barcelona'nın orada yaşayan bir Türk aracılığıyla Muhammed için teklifte bulunduğunu belirterek, "onlara 'Muhammed Beşiktaş'ın profesyonel futbolcusu. Beşiktaş kulübü ile bir görüşme yapın demiştim. Onun dışında yakın zamanda bir teklif gelmedi. Manchester United'ın ilgilenmesi de doğal" dedi.

    Gösterilen ilginin Muhammed'i şımartmayacağını da savunan Ateş, "basının ilgisi Muhammed'e dokuz yaşından beri var, asla şımarmaz. Başarıyı sindire sindire geliyor" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow