hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sözleşmesini feshetmediği için dayak yedi!

    Sözleşmesini feshetmediği için dayak yedi
    expand

    Rusya birinci lig takımlarından Kuban Krasnodar'ın Karadağlı forveti Nikola Nikezic, sözleşmesini feshetmediği için kulüp binasında silahlı iki kişi tarafından dövüldüğünü açıkladı.

    29 yaşındaki futbolcu, UEFA'ya ve FIFA'ya 7 Mart tarihinde Kuban Krasnodar kulübünün binasında silahlı iki adam tarafından dövüldüğünü belirten bir şikayet mektubu yazdı.

    Rusya Futbolcular ve Antrenörler Derneği mektubun kopyasını ve bir videoyu internet sitesinde yayınladı.

    Nikezic, yaptığı açıklamada hayatını kurtarmak için sözleşme fesh talebini kabul ettiğini söyledi.

    2010 yılında Kuban Krasnodar'a gelen Karadağlı futbolcu, geçtiğimiz sezon çıktığı 31 maçta dört gol kaydetti.

    "20 dakika dayak yedim"

    Kulüple 2010'un Mart ayında iki yıllık sözleşme imzaladığını ve takımın birinci lige çıkmasına katkı sağladığını belirten Nikezic, Rus gazetesi Kommersant'a olayı şöyle anlattı:

    "Bu sezon beni istemediler ve sözleşmemi feshetmek için teklif yaptılar, kabul etmedim ve beni transfer listesine koymalarını talep ettim. Geçen hafta teknik direktör beni tesislere çağırdı ve o da sözleşmeyi feshetmemi istedi. Kabul etmeyince iki iri adam odaya girerek beni dövmeye başladı ve sakatlamakla tehdit etti. 20 dakika dayak yedim, o sırada bazı kağıtlara imza atmak zorunda kaldım."

    Kuban Krasnodar kulübü Nikezic'in suçlamasının gerçek olmadığında ısrar ediyor, futbolcu ise olayı sonuna kadar götüreceğini söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow