hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho: "Chelsea ve Inter'i istemem"

    Mourinho: Chelsea ve Interi istemem
    expand

    Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eski kulüpleri Chelsea ve Inter Milan ile eşleşmek istemediğini söyledi.

    Lyon'u 1-1 ve 3-0'lık skorlarla eleyen Real Madrid, 2004 yılından bu yana Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez çeyrek finalde mücadele edecek.

    İspanyol takımının başında ilk sezonunu geçiren Jose Mourinho, çeyrek finalde eski kulüpleri Chelsea ve Inter Milan ile eşleşmek istemediğini söyledi.

    Portekizli teknik adam, "kurada Chelsea ve Inter'in çıkmasını istemem çünkü eski dostlarınıza karşı oynamak duygusal açıdan zor olur. Mecbur kalırsak tabii ki profesyonelliğin gereği oynarız ama o zaman onların benim dostum olduğunu unutmam gerekecek" dedi.
        
    Mourinho, çeyrek finalde Inter veya Chelsea ile eşleşmeleri halinde duygusal ve psikolojik açıdan kendini çok iyi hazırlaması gerekeceğinin altını çizdi.

    Real'e çeyrek finalde çıkması muhtemel takımlardan biri de ezeli rakibi Barcelona.

    La Liga'da bitime 10 hafta lider Barça'nın beş puan gerisinde bulunan Real, ligin yanı sıra Katalan ekibiyle 20 Nisan'da Kral Kupası finalinde de karşılaşacak.

    Real Madrid'in sportif direktörü Jorge Valdano, iki takımın yarı final veya finalde karşılaşmasının İspanyol futbolu için daha iyi olacağını söyledi.

    Valdano, Real'in sembol ismi Raul'un forma giydiği Alman takımı Schalke'yi de çeyrek finalde istemediğini vurguladı.
        
    Valdano, "Raul'un Bernabeu'ya gelmesini arzu etmeyiz. Çünkü böyle bir olay duygusal açıdan aşırı yoğun bir ortam yaratıp olumsuz etkiler yaratabilir" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow