hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Daum: "Eintracht mutlaka ligde kalacak"

    Daum: Eintracht mutlaka ligde kalacak
    expand

    Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, yeni takımı Eintrach Frankfurt'un mutlaka ligde kalacağını söyledi.

    Daum, Bild'e yaptığı açıklamada, kulüp yönetiminin kendisini kulübün sportif ve ekonomik potansiyeli konusunda ikna ettiğini, Bundesliga'da görev almaktan büyük memnuniyet duyduğunun da bir sır olmadığını ifade etti.

    Ailesinin bu kararı almasında önemli rol oynadığını kaydeden Daum, Eintracht'ın ligde kalacağına inanıp inanmadığı şeklindeki bir soruya karşılık da buna yüzde 100 inandığını, takımın sadece kötü bir dönemden geçtiğini, Avrupa Ligi için mücadele ederken sakatlıklardan dolayı bu hedeften saptığını söyledi.

    Bild gazetesi, Daum'un Eintrach'tan bu sezonun sonuna kadar ayda yaklaşık 250 bin euro alacağını yazdı.

    Gazetenin haberinde, takımın ligde kalması durumunda Daum'un yaklaşık 150 bin euro daha alacağı ve sözleşmesinin iki yıl uzatılacağı, yıllık gelirinin de yaklaşık 1.5 milyon euro olacağı belirtildi.

    Çeşitli Alman gazeteleri de bugün basına tanıtılan ve Eintracht Frankfurt ile ilk antrenmanına çıkan Daum'un, Frankfurt'un güçlü bir takım olduğuna inandığını ve yeni bir hava yaratmak için takıma geldiğini söylediğini yazdı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow