hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Guti: "Türkiye Kupası için istekliyiz"

    Guti: Türkiye Kupası için istekliyiz
    expand

    Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak için çok istekli olduklarını söyledi.

    Marmara Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu Marmaralı Beşiktaşlılar Derneği, siyah- beyazlı kulüpte yılın en iyilerini seçti.

    Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi'nde düzenlenen ödül töreninde, siyah-beyazlıların İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, "yılın en kariyerli futbolcusu" seçildi.

    Beşiktaş asbaşkanı Serdal Adalı "yılın en başarılı yöneticisi", hentbol takımı ise "yılın en başarılı takımı" ödüllerine layık görüldü.

    Yerleşkedeki konferans solununda gerçekleştirilen törene Adalı, Guti ve hentbol takımı oyuncuları katıldı.

    Guti'ye sevgi seli

    Marmara Üniversitesi öğrencileri, törende en büyük ilgiyi Guti'ye gösterdi. Tezahüratlar arasında ödülünü alan Guti, "Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde buradayım" dedi.

    Beşiktaş taraftarlarına da övgüler yağdıran Guti, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Ancak taraftarları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Onlar dünyanın en iyi taraftarları" şeklinde konuştu.

    Hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu dile getiren Guti, "Türkiye Kupası için istekliyiz. Burada sizlerin de istekli olduğunu görüyorum" ifadelerini kullandı. İspanyol futbolcu, konuşmasını Türkçe olarak "teşekkürler" diyerek sonlandırdı.

    Adalı: "Aldığım ilk ödül"

    Salondaki öğrencilerin büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu ve "transferin kralı Serdal Adalı" diye tezahüratta bulunduğu Adalı, "bu benim aldığım ilk ödül. Başta başkanım olmak üzere bu ödülü yönetim kurulumuz ve transfer komitesindeki arkadaşım Cengiz Zülfikaroğlu adına alıyorum. Teşekkür ediyorum" dedi.

    Öğrenciler, daha sonra Adalı'ya "Adalı bize Messi'yi al" diye tezahürat yaptı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow