hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çetin: "Kötü bir sonuç yolu kapatmaz"

    Çetin: Kötü bir sonuç yolu kapatmaz
    expand

    A milli futbol takımının yardımcı antrenörü Oğuz Çetin, Avusturya karşısında alınacak kötü bir sonucun Euro 2012 yolunu kapatmayacağını ancak tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

    CNN TÜRK'te yayınlanan Spor Masası programına katılan Çetin, Euro 2012 elemelerindeki Avusturya maçı ve Türk futboluyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

    Milli takıma oyuncu seçerken kişisel performansları dikkate aldıklarını, belirten Çetin, "ancak oyuncuların bu performansları uluslararası seviyede ortaya koyabilecek düzeyde olması da seçimde çok önemli" dedi.  

    "Değişimin dünden bugüne olması mümkün değil" diyen Çetin, gençlerin yanı sıra deneyimli ve yaşı ilerlemiş oyuncuların da mutlaka kadroda yeri olduğunu söyledi.

    Grupta oynayacakları altı maç daha olduğunu belirten Çetin, Avusturya karşısında alınacak kötü bir sonucun Euro 2012 yolunu kapatmayacağını ancak tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

    Kulüpler seviyesindeki başarıların milli takım için önemli olduğunu belirten Çetin, Türk futbolundaki en büyük sorunun güncel başarılara odaklanmak olduğunu ifade etti.

    Guus Hiddink'in çok mütevazi, uyumlu ve açık bir insan olduğunu dile getiren Çetin, Hollandalı teknik adamın sadeceTürk insanının duygusal bakış açısına anlama konusunda sıkıntı yaşadığını söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow