hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlam: "10 yıllık sözleşme imzalarım!"

    Sağlam: 10 yıllık sözleşme imzalarım
    expand

    Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "şampiyonluk için bir kent hareketi oluşturalım, 10 yıllık mukavele imzalamaktan kaçınmam" dedi.

    Yerel basına konuşan Sağlam açıklamalarının sürekli farklı noktalara çekildiğini, söylemlerinin yanlış anlaşılmasını istemediğini belirtti.

    Geçtiğimiz sezonun şampiyonu olduklarını kimsenin unutmaması gerektiğini ifade eden Sağlam, bunu kısıtlı bir bütçeyle ama inanarak gerçekleştirdiklerini, artık çıtayı  yükseltmeleri gerektiğini vurguladı.

    Bu yıl aynı havayı yakalayamadıklarını belirten Sağlam, "bir kaos ortamı var, bundan şikayetçiyim. Son şampiyonuz ama şampiyonluktan bahsedemiyoruz. Uğraştığımız şeylere bir bakın lütfen. Benim şartlarım belli. Parayla pulla ölçülemeyecek bir başarı yakaladık. Şimdi çıtayı yükseltme zamanı. Bu birlikteliği sağlayalım yeter" dedi.

    Sağlam, "şampiyonluk için bir kent hareketi oluşturalım, 10 yıllık mukavele imzalamaktan kaçınmam. Çünkü burada çok sevildiğimi biliyorum" dedi.

    Bursa'da daha büyük işler yapmak istediğini belirten Sağlam, yeşil-beyazlı kulüpten ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını tekrarladı.

    Başarılı teknik adam, "Bursa'yı çok seviyorum. Bursa tam bir futbol kenti. Şampiyonluğu birlik ve beraberlikle kazanmadık mı? İşte bunu bu kez sosyal bir kent hareketi haline dönüştürelim. Herkes taşın altına elini koysun. Geçen yıl bir hayali başardık. Ama bu kent hareketini oluşturamazsak bir sonraki şampiyonluk hayalden öteye gidemez" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow