hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray, Beşiktaş birer maç seyircisiz

    Galatasaray, Beşiktaş birer maç seyircisiz
    expand

    Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray ve Beşiktaş'a birer maç seyircisiz oynama cezası verdi.

    PFDK, Galatasaray'a ligdeki Fenerbahçe maçında taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı bir maçı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi.

    Galatasaray bu cezasını Spor Toto Süper Lig'de 28'inci haftada Trabzonspor ile oynayacağı maçta çekecek.

    Fenerbahçe maçının bitmesinin ardından hakem Fırat Aydınus'a yönelik hareketlerde bulunan ve kırmızı kart gören sarı-kırmızılı takımın Çek futbolcusu Milan Baros da üç maç oynamama cezası aldı.

    Kurul, Kayserispor ile oynanan lig maçında çirkin ve kötü tezahüratta bulunan taraftarlarının bu eylemini aynı sezon içerisinde dördüncü kez yapmasından dolayı Beşiktaş'a da bir maçı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi.

    Beşiktaş bu cezasını kendisi için hayati önem taşıyan Ziraat Türkiye Kupası'nda çekecek. Kupada yarı finalde Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı takım, bu maçta taraftarının desteği olmadan mücadele etmek zorunda kalacak.

    Siyah-beyazlı kulübün ayrıca toplam 117 bin 500 lira lira para cezası verildi.

    Fenerbahçe ve Trabzon'a para cezası

    PFDK, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile yaptığı derbi maçında taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle sarı-lacivertli kulübün 15 bin lira para cezası almasına karar verildi.

    Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile yaptığı maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları sonrası bordo-mavili kulüp de 10 bin lira para cezası aldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow