hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzon'a Suudi Arabistan bile Trabzon!

    Trabzona Suudi Arabistan bile Trabzon
    expand

    Milli maç için verilen arada Al-Ittihad ile özel bir maç yapacak olan Trabzonspor, Suudi Arabistan'da "bize her yer Trabzon" tezahüratlarıyla karşılandı.

    Trabzon'dan özel uçak ile yaklaşık 3.5 saatlik yolculuğun ardından Cidde kentine ulaşan bordo-mavili kafile, havalimanında yavaş süren işlemler nedeniyle bir süre beklemek zorunda kaldı.

    Bir saatlik işlemlerin ardından havalimanından çıkabilen kafileyi, Al-Ittihad takımı yöneticileri ve konsolosluk yetkilileri çiçeklerle karşıladı.

    Havalimanı çıkışında ise 50 kadar bordo-mavili taraftar, futbolculara tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu. "Bize Her Yer Trabzon" sloganı atan ve bu sloganın yazdığı pankartı açan taraftarlar, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

    Az sayıdaki Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı da kendi takımlarının forma ve bayraklarıyla kafileyi karşılayarak Trabzonsporlu futbolculara ilgi gösterdi. Havalimanında bulunan Suudi Arabistan vatandaşları da futbolculara ilgi göstererek onlarla fotoğraf çektirdi.

    Kulüp başkanı Sadri Şener ve yöneticiler ayrı bir araç ile alandan ayrılırken, bordo-mavili futbolcular kendilerine tahsis edilen otobüsle kamp yapacakları otele hareket etti. Bordo mavili taraftarlar, araçlarıyla kafileyi izledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow