hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emenike antrenmanlara başladı

    Emenike antrenmanlara başladı
    expand

    Kardemir Karabükspor'un golcü futbolcusu Emenike uzun süren sakatlığının ardından iyileşerek antrenmanlara başladı.

    Kardemir Karabükspor gelecek hafta karşılaşacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

    Sakatlığı nedeniyle 6 haftadır sahalardan uzak olan Emenike antrenmanlara başlarken, neşesiyle arkadaşlarını keyiflendirdi. Takımın malzemecisi ile güreş tutan Emenike arkadaşlarıyla şakalaştı. Emenike ve Bülent Ataman antrenman sırasında sahaya girerek topla oynayan köpekten topu almaya çalışsalar da başarılı olamadılar.

    Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, Avrupa'da futbolcu araştırması yapan bir ekiplerinin olduğunu belirterek, "Karabükspor'un yarınını düşünmek zorundayız. Bu yarınlarla ilgili olarak hazırlıklara başladık. Avrupa'da çok ciddi bir manada programımız var. Geçen sene Bank Asya Ligi'nde de bu uygulamayı yapmıştık. Genel menajerimiz Seyit İçgül ile birlikte Avrupa'da futbolcu araştırması yapan bir ekibimiz var. Sezon başı transferler başladığında elimizdeki donelerin artması açısından bir ön izleme yapılmaya başlandı. Bu ön izlemeler devam edecek. Gurbetçi oyuncular ve yabancı oyuncular için yapılan ön izlemelerde gelecek raporlar doğrultusunda transfer sezonunda elimizde geniş bir done olmuş olacak" dedi.

    Her maça üç puanla çıktıklarını ifade eden Yılmaz, "Rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Gerek içerde, gerekse dışarıdaki maçlarımıza üç puan parolasıyla çıkmaya devam edeceğiz. Sezon sonunda da anladığım kadarıyla özellikle şampiyonu belirleyecek takım Karabükspor diye düşünüyorum" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow