hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hamit: "Özgüven için çok önemliydi"

    Hamit: Özgüven için çok önemliydi
    expand

    A milli futbol takımı oyuncusu Hamit Altıntop, Avusturya karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin özgüven açısından çok önemli olduğunu söyledi.

    Hamit, Euro 2012 elemelerindeki Avusturya galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada aralarına yeni katılan oyuncular bulunduğunu, takımın oturmasının zaman alacağını ifade etti.

    Deneyimli futbolcu, "kazanmamız çok önemliydi. Yeri geldi iyi oynadık, yeri geldi iyi değildik ama önemli olan kazanmaktı. Özgüven için çok önemliydi. Böyle bir ortamda işi başarmış olmak çok önemliydi" dedi.

    Her futbolcunun kendi bölgesinde işini iyi yapması gerektiğini belirten Hamit, bunun için de oyun disiplini ciddiyeti gerektiğinin altını çizerek, "bu konuda hocamıza katılıyorum. Maalesef ilk 30 dakikadan sonra kontrol bizdeydi ama ofansı unuttuk. Onu da inşallah gelecek maçlarda daha iyi yerlere taşıyacağız" şeklinde konuştu.
     
    Seyircinin sahaya attığı yabancı maddelerle ilgili olarak da Hamit, "tabii ki 50 bin kişi yaptı diye bir şey yok. Aralarında belki bir 15 kişi vardı. Maalesef bu Türkiyemizin genel resmini kötülüyor. Böyle insanları cezalandırmak lazım. Bu cezaya da büyüklerimiz karar verir" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow