hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alex: "Galibiyet serisine devam edeceğiz"

    Alex: Galibiyet serisine devam edeceğiz
    expand

    Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, Bursaspor ile yapacakları maçı da kazanarak, şampiyonluk yarışında yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

    Alex, kulübün Bursaspor maçı için hazırladığı "Maç Günlüğü" kitapçığına yaptığı açıklamada, şampiyonluk yarışında önemli bir maça çıkacaklarını belirtti:

    "Geçen sezonu şampiyonlukla noktalayan Bursaspor önünde güzel futbol, iyi mücadele ve fair-play dolu bir 90 dakikanın ardından galip gelmek ve yolumuza devam etmek istiyoruz."

    Hep birlikte, aynı hedef için çalışmanın en güzel örneğini sergileyen Fenerbahçe'nin Bursaspor maçını da kazanacak güçte olduğunu vurgulayan Brezilyalı futbolcu şöyle devam etti:

    "Takım ruhu ve kazanma hırsı bizim için başarının formülüdür. Bu formüle bağlı kaldığımız sürece aşamayacağımız engel yoktur. Taraftarımız bu takıma güvenmeye, bizi desteklemeye, ateşlemeye devam etsin. Bu camia şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor. Bunun bilincindeyiz, bu maçla birlikte galibiyet serimize ve şampiyonluk koşumuza devam edeceğiz."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow