hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Beşiktaş'ta kalmak isterim ama..."

    Beşiktaşta kalmak isterim ama...
    expand

    Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Portekizli Manuel Fernandes, sezon sonunda takımda kalmasının kendisine bağlı olmadığını belirterek, "sadece bana bağlı olsaydı kalırdım" dedi.

    Beşiktaş kulübünün çocuklara yönelik aylık dergisinde minik taraftarlarla yaptığı röportajı yayınlanan Fernandes, siyah-beyazlı takımda kalmak istediğini söyledi.

    Beşiktaş'ta kalmasının sadece kendisine bağlı olmadığını vurgulayan Fernandes, "burada karar vermesi gereken birçok taraf var. Beşiktaş, ben, esas kulübüm Valencia... Bunu şimdiden söylemek çok zor. Sadece bana bağlı olsaydı, kalırdım" dedi.

    Fernandes, takımda en çok Ricardo Quaresma'yı sevdiğini belirterek, "çünkü aralarında en uzun süredir tanıdığım ve öncesinde de arkadaş olduğum kişi o. Ama takımdaki herkesle iyi anlaşıyorum. Geldiğimden beri herkes bana çok iyi davranıyor. Bütün arkadaşlarımı seviyorum" dedi.

    Beşiktaş'ın taraftarları için "inanılmazlar" ifadesini kullanan Portekizli futbolcu, "Beşiktaş'a gelmeden önce kulüp hakkında ilk bildiğim ve duyduğum şey, taraftarların ne kadar çılgın ve takıma nasıl aşkla bağlı olduklarıydı. Onları görmek benim için çok güzel bir tecrübeydi. Ayrıca sadece futbolu değil, basketbol olsun, voleybol olsun, kulüp hakkındaki her şeyi çok seviyorlar" değerlendirmesini yaptı.

    Fernandes, Türkiye'ye ilk geldiğinde havaalanındaki kalabalığı görünce, (gülerek) öncelikle çok korktuğunu kaydederek, 40-50 kişi olabileceğini tahmin ederken o kalabalığı görünce çok şaşırdığını, çok mutlu olduğunu ve bu şekilde karşılanmanın kendisini gururlandırdığını anlattı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow