hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Havutçu: "Golleri rehavetten yedik"

    Havutçu: Golleri rehavetten yedik
    expand

    Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu, iki farklı öne geçtikleri Gençlerbirliği maçını bir anlık rehavetten yedikleri gollerle berabere bitirdiklerini söyledi.

    Havutçu, İnönü'de 2-2 maçtan sonras düzenlediği basın toplantısında, Gençlerbirliği karşısında maça iyi başladıklarını belirtti:

    ''İlk yarıda oyun tamamen kontrolümüzdeydi. İstediğimiz golü bulduk. Pozisyonlarımız vardı. İkinci yarının başında ikinci golü attık. Ancak bir anlık rehavetten iki golü yedik.''

    Genç teknik adam, maçın genelinde iyi oynadıklarını ifade ederek, ''ama futbolda bu tarz hatalar yaptığınızda Gençlerbirliği gibi bir takımdan cezasını görüyorsunuz. Kendi evimizde 2-0'dan bu hale getirmememiz gerekiyordu. Bu kadar tecrübeli takımın yapmaması gerekiyordu'' dedi.

    Oyuncu değişikliklerinde bir karmaşa yaşandığı ve Nihat'ın yerine yabancı oyuncunun girdiği yönündeki izlenimle ilgili görüşlerini aktaran Havutçu, ''sahada kaç tane yabancı olduğunu görüyorduk. Sıralamaya göre yaptık'' dedi.

    "İsmail genç oyuncu"

    Havutçu, ikinci yarıda yaptığı hatalarla taraftarların tepkisini çeken İsmail Köybaşı hakkında, "genç bir oyuncu. Bu hataları yapmaması gerekiyor, öğrenecek. Önümüzdeki senelerde daha verimli olacağına inanıyorum. Milli takımda da oynuyor'' diye konuştu.

    Hafta başında Kasımpaşa ile oynamaları ve üç günlük bir aranın ardından Gençlerbirliği maçına çıkmaları konusunda ise Havutçu, ''bu tempoya alıştık. 3-4 günde bir maç oynuyoruz. İdmanların dozajını da buna göre ayarlıyoruz. Sıkıntı yok'' dedi.

    Siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, Guti (kupa maçında) ve Fernandes'in oyundan çıkarken kendisine tepki gösterdikleri yönündeki soruyu ise ''Fernandes'in sırtına vurdum. Guti'ye de aynı şeyi yaptım. Onların görevi sahada en iyisini yapmak. Yapmadıkları zaman da gerekeni yapıyoruz'' diye yanıtladı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow