hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güiza: "Umarım benim de katkım olur"

    Güiza: Umarım benim de katkım olur
    expand

    Bu sezon ilk golünü Bucaspor'a atan Fenerbahçe'nin İspanyol forveti Dani Güiza, "umarım attığım golle takıma ve şampiyonluğa bir katkıda bulunurum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'nin Bucaspor'u 5-3 yenip liderliğe yükseldiği maçta bu sezon ligdeki ilk golünü atan Güiza, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "öncelikli bana forma şansını veren hocama teşekkür ediyorum" dedi.

    İspanyol forvet, "oyuna sonradan girdim, elimden geleni yaptım ve benim attığım golle de öne geçtik. Umarım attığım golle takıma ve şampiyonluğa bir katkıda bulunurum.  Artık çok az kaldı. Umarım sona kadar gidip Fenerbahçe camiasına mutlu sonu yaşatacağız’’ diye konuştu.

    Güiza, taraftarın kendisine gösterdiği sevgi için ise, ’’buraya gelen taraftara teşekkür ederim. Sonuna kadar bizi destekledikler. Golden sonra bana ne kadar güvendiklerini gördüm. Onlar için çok mutuyum. Burada güzel bir galibiyet armağan ettik" dedi.

    Uzun bir aradan sonra forma şansı bulan Güiza, "sezon boyunca çok dakika alamadım. Oynamayınca da çok kötü hissediyorsunuz. Benim gibi sürekli oynamak isteyen bir insan oynamayınca çok kötü hissediyor" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bucaspor karşısında oyuna girer girmez Semih'in kestiği topu güzel bir vuruşla ağlara yollayan ve Fenerbahçe'yi 4-3 öne geçiren Güiza, golden ve karşılaşmadan sonra sevinç gözyaşlarına engel olamadı.

    Kulüp başkanı Aziz Yıldırım, Güiza'ya telefon ederek kutlarken, takım arkadaşları da İspanyol futbolcuya soyunma odasında sevgi gösterilerinde bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow