hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cerezo: "Forlan Beşiktaş'a gitmeyecek"

    Cerezo: Forlan Beşiktaşa gitmeyecek
    expand

    Atletico Madrid kulübü başkanı Enrique Cerezo, Uruguaylı forvet Diego Forlan'ın Beşiktaş'a gitmeyeceğini ve siyah-beyazlı kulüpten teklif geldiğine dair hiçbir şey duymadığını söyledi.

    Cerezo, "Forlan Beşiktaş'a gitmeyecek. Forlan hakkında herkesin yanlış düşüncesi var" dedi.

    Atletico yönetiminin ve teknik heyetin Forlan'ı takımda görmek istediğini belirten Cerezo, "Diego da burada olmaktan memnun. Beşiktaş'tan teklif geldiğine dair hiçbir şey duymadım. Tüm bunlara rağmen Forlan her futbolcu gibi eğer isterse dilediği yerde onayabilir. Ancak Atletico'da Forlan gibi başka futbolcu yok" diye konuştu.

    Enrique Cerezo, ismi Manchester United ve Chelsea ile anılan genç kaleci David De Gea'nın sözleşmesini uzatmak için kendisine teklif sunduklarını, bundan sonra kararı futbolcunun vereceğini belirtti.

    Sezonu da değerlendiren Cerezo, "eğer UEFA Avrupa Ligi'ne katılırsak en azından kötünün iyisi bir sezonu tamamlamış oluruz" dedi.

    Kulübün 183 milyon euro borcu bulunduğu iddiasını ne doğrulayan ne de yalanlayan Cerezo, "orta vadede borçlarımızı azaltacağız" dedi.

    Cerezo, kulübün ana sponsoru olan Kia'nın, gelecek sezon sponsorluğu  devam etmeyeceğini açıklamasıyla ilgili olarak da "Mevcut ekonomik durumdan dolayı yeni sponsor bulmak kolay değil, ama çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

    Arda Turan

    Atletico Madrid yöneticilerinden Enrique Ramon da Galatasaraylı Arda Turan'ın transferi için sarı-kırmızılı kulüple görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

    Ramon, AA muhabirine verdiği demeçte, "Arda'nın transferi için Galatasaray ile görüşmeler devam ediyor. İyi yönde gittiğini söyleyebiliriz, ancak Galatasaray kulübündeki belirsizlik elbette ki bizleri de etkiliyor. Galatasaray'ın yeni başkanı belli olmadan transferde herhangi bir netlikten ya da gelişmeden söz edemeyiz" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow