hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Can: "Alnımızın akıyla mücadele ettik"

    Can: Alnımızın akıyla mücadele ettik
    expand

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un savunma oyuncusu Can Arat, eski takımı Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta, alınlarının akıyla mücadele ettiklerini söyledi.

    Can, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın başında Fenerbahçe'nin golü bulduğunu belirterek, "golü erken bulmasalardı, onlar için sıkıntı olabilirdi. Alnımızın akıyla mücadele ettik" dedi.

    Maçın ikinci yarısında Ekrem'in girdiği pozisyonda golü atamadıklarını vurgulayan Can, "o gol olsaydı, rakibimiz için ondan sonra sıkıntı olurdu. Bu maçtan sakat ve cezalı olmadan ayrıldığımız için sevinçliyiz. Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz" diye konuştu.

    Ekrem Ekşioğlu, erken yedikleri golün konsantrasyonlarını bozduğunu belirterek, "maçın belli bölümlerinde topa sahip olduğumuzda final vuruşlarına kadar iyi işler yaptık. Final vuruşlarını iyi yapıp, bir gol bulsak farklı olabilirdi. Kafamızda kupa finali de var. Artık bu maç geride kaldı" dedi.

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri lig maçında ilk dakikalarda kalecilerinin tutması gereken topu yumrukladığı için yedikleri golle geriye düştüklerini söyledi.

    Avcı, "kalecimiz tutması gereken topu Stoch'un önünü yumruklayınca, bu oyuncunun vuruşu gol oldu. Ancak belki ilk yarı 1-0 bitse ikinci yarı farklı olabilirdi" dedi.

    İkinci yarı gol pozisyonları bulduklarını anlatan Avcı, "Beşiktaş ile yapacağımız Türkiye Kupası finali öncesi sakatlık olmadan, kırmızı kart görmeden bu maçtan çıkmamız önemliydi. Kupa finaline en iyi şekilde hazır gitmemiz lazım. Fenerbahçe ve Trabzonspor'a başarılar diliyorum" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow