hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ünder: "Sadece bir teselli istiyoruz"

    Ünder: Sadece bir teselli istiyoruz
    expand

    Galatasaray teknik direktörü Bülent Ünder, ligde kalan üç maçlarını da kazanarak sezonu tamamlamak istediklerini söyledi.

    Florya Metin Oktay tesislerindeki antrenmanın ardından basına açıklamalarda bulunan Ünder, "kalan üç maçımızda puan kaybetmek istemiyoruz. Alacağımız dokuz puan bizi farklı yerlere taşıyabilir ve en azından bir teselli olur" dedi.

    Oyuncularının antrenmanda çok istekli olduğunu belirten Ünder, "ama sahaya yansımada sorunlar yaşıyoruz. Şu an istediğimiz konumdan çok uzaktayız. Sadece bir teselli olmasını istiyoruz ve futbolcularımızın bu gayret içinde olduklarını hepiniz gördünüz" diye konuştu.

    Cem Sultan-Servet gerginliği

    Antrenmanda genç oyuncu Cem Sultan ile Servet Çetin arasında yaşanan gerginliğin hatırlatılması üzerine Ünder şunları söyledi:

    "Genç oyuncularla ağabeyleri arasındaki ilişkiler çok iyi. Birbirlerine karşı saygı ve sevgi duyuyorlar. Ağabeyleri, yukarı çıkmak için çaba sarf eden gençlere yardımcı olacaklardır. Ancak gençlere her zaman söylenir, 'ayakta duramazsan, profesyonel kadroda onayamazsın' derler. Cem ve diğerleri de ayakta kalabilmek için olağanüstü çaba sarf ediyorlar."

    Ligin kalan maçlarında genç oyunculara daha fazla şans tanıyacağı şeklindeki açıklamasına değinen Ünder, Emre Çolak ve Cem Sultan'dan çok memnun olduğunu aktarırken şunları söyledi:

    "Bu oyunculardan memnunum ama A2 takımının bir senelik emeğine de yazık etmek istemiyorum. Gençleri oynatma konusunda ısrarlıyım ve mutlaka oynatacağım. Ancak A2 takımını da hedeflerinden döndürecek bir çaba içinde olmak istemiyorum. Kolay değil, bir sene emek vermişler. Son iki maçlarında, iki puan avantajlarını korumak ve şampiyon olmak isteyecekler. Aradaki dengeyi koruyarak gençleri kullanma yoluna gideceğiz."

    Fatih Terim konusu

    Ünder, başkan adaylarından Ünal Aysal'ın teknik direktör adayı olarak, bir dönem beraber çalıştığı Fatih Terim'in gösterilmesi ve eğer gerçekleşmesi halinde bu durumun kendisi geleceğini nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine, "Fatih hocayla 35 yıllık arkadaşız. Birliktelik sürecimiz sadece futbolla değil, dışarda da devam ediyor. Konuyla ilgili şu anda yorum yapamıyorum. İşler netleştikten sonra daha açık bilgi verebilirim" yanıtını verdi.

    Galatasaray takımının bu sezon erken havlu atmasının ve sezon sonu bitecek sözleşmelerin bazı oyuncuların kafalarını karıştırdığını vurgulayan Ünder, "elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz ama bizim elimizden ne geleceğini bilemiyorum. Futbolcu yapısına göre, netleşmiş bir şeyler olursa daha farklı performans yakalanabilir. Kafalardaki sorunlar kaldıkça da performansa ve konsantrasyona etki eder" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow