hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Kadıköy'de son kez

    Fenerbahçe Kadıköyde son kez
    expand

    Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında son iki haftaya lider giren Fenerbahçe, Ankaragücü ile yapacağı maçta bu sezon Kadıköy'de son kez taraftarıyla buluşacak.

    Süper Lig'de sezona Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Antalyaspor'u 4-0 yenerek başlayan ve son iki haftaya averajla lider giren sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki kapanışı da biletlerinin tamamının satıldığı maçta iyi bir sonuçla yapmayı hedefliyor.

    Bu sezon sahasında yaptığı maçlarda sadece üç beraberlik alarak puan yitiren, ligin ikinci yarısında bir beraberlikten başka kaybı olmayan sarı-lacivertli ekip, renktaşı başkent temsilcisinin karşısına da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda "15 Mayıs Pazar) saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

    Şampiyonluğu garantileyebilir

    Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile aynı puanda fakat averajla önde götürdüğü yarışta, 33'üncü hafta maçlarının ardından şampiyonluk olasılığı bulunuyor.

    Sarı-lacivertliler, Ankaragücü maçını kayıpsız geçer, Trabzonspor da İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yenilirse, ligin bitimine bir hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyecek.

    İkili averajda Trabzonspor'a üstünlüğü bulunan Fenerbahçe, bitime bir hafta kala oluşacak üç puanlık farkla şampiyonluğa ulaşacak.

    33'üncü hafta maçlarında Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi, Trabzonspor'un kazanması durumunda da son hafta öncesi bordo-mavili ekip şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayacak.

    Muhtemel 11

    Sarı-lacivertli ekipte Ankaragücü maçı öncesi sakatların iyileşmesi teknik direktör Aykut Kocaman'a kadro konusunda farklı seçenekler sağlıyor.

    Kocaman'ın Kardemir Karabükspor ile deplasmanda yapılan maçta kazanan kadroyu değiştirmemesi beklenirken olası 11 şöyle:

    Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Emre, Selçuk, Stoch, Alex, Niang.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow