hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alex: "Sivas maçında turlamak istiyoruz"

    Alex: Sivas maçında turlamak istiyoruz
    expand

    Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, Ankaragücü maçında hem galibiyetin hem de beş gol atmanın sevincini yaşadığını, son hafta Sivasspor maçında şampiyonluk turu atmak istediklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alex, 6-0 kazandıkları Ankaragücü maçından sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "hem galibiyetin hem fazla gol atmanın mutluluğunu yaşıyorum. Oğlum Felipe'nin ilk maçıydı,  şansıyla birlikte geldi" dedi.

    Daha önce Cruzeiro'da oynarken beş gol attığını belirten Brezilyalı yıldız, "Cruzeiro ile Bahia arasında 2003 yılında oynanan maçta beş gol atmıştım. Son hafta maçıydı ve şampiyon olmuştuk" diye konuştu.

    Alex, Ankaragücü karşısında elde ettikleri farklı galibiyetin çok güzel olduğunu ama şampiyonluk yarışında henüz her şeyin bitmediğini söyledi.

    Son hafta deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçını kazanıp şampiyonluk turunu atmak istediklerini ifade eden Alex, "Sivas'ın güçlü ekip olduğunu unutmadan saygı duyarak bir hafta çalışacağız"  ifadelerini kullandı.

    Bekir: "Zor maçı kolaya çevirdik"

    Ankaragücü maçında bir gol atan savunma oyuncusu Bekir İrtegün, zor maçı kolaya çevirerek farklı galibiyete ulaştıklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bekir, "öncelikle galip geldiğimiz ve gol attığım için çok mutluyum. Güzel bir galibiyet oldu. Şampiyon yine son hafta belli olacak" dedi.

    6-0'lık galibiyetin ardından soyunma odasındaki atmosferle ilgili Bekir, "herkes çok mutlu. Maçın ardından taraftarlarımız ile yine büyük mutluluk yaşadık. Sevinçliyiz. Mutluyuz" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow