hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Sivas'ta 9'da 6

    Fenerbahçe Sivasta 9da 6
    expand

    Spor Toto Süper Lig'de averajla lider girdiği son haftada Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, daha önce Sivas'ta oynadığı dokuz maçın altısını kazandı ve sadece birini kaybetti.

    Trabzonspor ile çekiştiği yarışta sezonu Sivas'ta noktalayacak olan sarı-lacivertli ekip, Sivasspor karşısında bugüne kadar deplasmanda yaptığı maçlarda zorlanmadı.
            
    Sivas'taki son maçta geçen sezon ligde rakibini 5-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, 4 Eylül Stadı'nda oynadığı lig, kupa ve özel toplam dokuz maçtan altısını kazandı ve sadece bir kez yenildi.  

    Sivasspor ile ilk kez 1989-1990 sezonunda rakibi üçüncü ligde mücadele ederken sezon açılış maçına çıkan Fenerbahçe, 2-1 kazandığı maçtan sonra, Sivas deplasmanında beş lig, iki Türkiye Kupası, bir de Cumhuriyet Kupası maçı oynadı.
            
    Bu sezon ligin ilk yarısında deplasmanlarda yitirdiği puanlarla dikkati çeken, ikinci yarıda rakip sahalarda çıktığı sekiz maçı da kazanmasını bilen Fenerbahçe, Sivas'taki tek yenilgisini 2008-09 sezonunda 2-1'lik skorla aldı.
            
    Fenerbahçe bu sezon son deplasman mağlubiyetini 16'ncı haftada Ankaragücü karşısında aldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow