hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Necati'ye Galatasaray için izin çıktı

    Necatiye Galatasaray için izin çıktı
    expand

    Medical Park Antalyaspor başkanı Hasan Akıncıoğlu, Galatasaray'ın Necati Ateş ile transfer görüşmelerine başladığını belirterek, "Necati'nin önünü tıkamayacağız" dedi.

    Akıncıoğlu, bir davada şahitlik etmek üzere geldiği Marmaris Adliyesi'nin bahçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceklerinin henüz netlik kazanmadığını dile getiren Akıncıoğlu, "Özdilek ile ilgili görüşümüzü önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu konuyla ilgili yönetim kurulunda görüşmeler yapıp, karar alacağız" dedi.

    Transfer çalışmalarına başladıklarını ve Bucaspor'dan sağ kanat oyuncusu Musa ile Eskişehirspor'dan orta saha oyuncusu Doğa ile anlaştıklarını  ifade eden Akıncıoğlu, Necati Ateş'in takımdan ayrılabileceğinin sinyalini verdi.

    Galatasaray kulübünün Necati Ateş ile görüşme yapmak için kendilerinden izin istediğine değinen Akıncıoğlu şunları kaydetti:

    "Bu konuda Necati'nin önünü tıkamayacağız. Bundan dolayı bu görüşmeye onay verdik. Necati ile görüşmeleri olumlu sonuç verirse ve oyuncunun bonservisini almak isterlerse, masaya oturacağız. Sanırım önümüzdeki perşembe veya cuma günü Necati'nin bonservisiyle ilgili bize gelecekler."
     
    Süper Lig'de geride bıraktığımız sezon 13 gol atan 31 yaşındaki Necati Ateş, 2004-2007 yılları arasında formasını giydiği Galatasaray'da 109 karşılaşmada 48 gol kaydetti.

    Sözleşmesi biten sekiz oyuncuları bulunduğu ve bu oyuncularla ilgili teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda hareket edeceklerini vurgulayan Akıncıoğlu, bu futbolcuların birçoğu ile sözleşme yenilemeyeceklerini bildirdi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow