hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Semih: "Fenerbahçe ile görüşmeler başladı"

    Semih: Fenerbahçe ile görüşmeler başladı
    expand

    Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Semih Şentürk, takımıyla transfer görüşmelerine başladığını açıkladı.

    Mecidiyeköy'deki bir alışveriş merkezinde  taraftarlara imza dağıtan Semih, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerine başladığını söyledi.

    Milli futbolcu, zorlu bir yarışın ardından ligde şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek, "inşallah seneye Şampiyonlar Ligi'nde de takımın güzel şeyler başaracağını düşünüyorum" dedi.

    "Kontratın bitti, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe forması giyecek misin?" sorusuna Semih, "Fenerbahçe ile bugünden itibaren görüşmeler başladı. Geleceğimle ilgili kararı verirken, hem ailemi hem çocuklarımı düşünmek zorundayım. Hayırlısı neyse o olacaktır. Milli takımdan sonra kesin karara varacağıma inanıyorum" cevabını verdi.

    Semih, "Galatasaray'dan teklif geldi mi?" sorusu üzerine ise "kontratım bitti, teklifler oluyor ama takım ismi veremem. Tabii ki ben serbest futbolcuyum, kontratım bitti. Teklifler olacaktır. Ama en iyi kararı vereceğimi düşünüyorum" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow