hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Drogba'da kararlı

    Galatasaray Drogbada kararlı
    expand

    İngiliz basını, Chelsea'den ayrılması gündemde olan Didier Drogba ile Galatasaray'ın ciddi şekilde ilgilendiğini iddia etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daily Mail, Galatasaray'ın Fildişili golcü Drogba'yı renklerine bağlamak istediğini bildirdi.

    Gazete, Chelsea'den ayrılması beklenen 33 yaşındaki oyuncuya sarı-kırmızılı kulübün yıllık 5.8 milyon euro ödemeye hazır olduğunu iddia etti.

    Tottenham Hotspur'un da Drogba ile ilgilendiği ancak Galatasaray'ın sunduğu mali şartların çok daha iyi olduğuna dikkat çekildi.

    Chelsea'nin ara transferde Liverpool'dan 58 milyon euroya Fernando Torres'i almasından sonra kulüpteki geleceği tartışma konusu olan Drogba bu sezon ligde 30 maça ilk 11'de çıktı ve sadece 11 gol attı.

    Kupası geçen sezonun ardından menajer Carlo Ancelotti'yi gönderen Chelsea'nin, Drogba'nın da aralarında bulduğu yaşı ilerlemiş bazı oyuncularla devam etmek istemediği belirtiliyor.

    Drogba ile ilgilenen kulüpler arasında Real Madrid ve oyuncunun eski kulübü Marsilya da var. Fildişili forvet Marsilya'ya dönebileceğini zaman zaman dile getiriyor ancak Fransız kulübünün Drogba'ya istediği parayı vermesi mümkün değil.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünal Aysal'ın başkanlığa seçilmesinin ardından teknik direktör Fatih Terim ile anlaşan Galatasaray, Bolton'dan İsveçli golcü Johan Elmander'i serbest transferde kadrosuna kattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow