hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Tandoğan, Doğa Antalyaspor'da

    Ali Tandoğan, Doğa Antalyasporda
    expand

    Spor Toto Süper Lig takımlarından MedicalPark Antalyaspor, Bursaspor'dan Ali Tandoğan ve Eskişehirspor'dan Doğa Kaya ile sözleşme imzaladı.

    Antalyaspor tesislerinde düzenlenen törende Ali Tandoğan iki, Doğa Kaya da bir yıllık sözleşme imzaladı.

    Kulübün ikinci başkanı Ali Yılmaz imza töreninde yaptığı konuşmada, sağ kanat oyuncusu Ali Tandoğan'ın geçen yıl Süper Lig'de asist kralı olduğunu, daha önce Antalyaspor forması giyen Doğa'nın eski takımına döndüğünü söyledi.

    Yılmaz, 27 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Doğa'nın bir yıllığına imza attığını ama uzun yıllar kendisiyle çalışmak istediklerini ifade etti.

    Tita'nın kalmasını istediklerini belirten Ali Yılmaz, Uğur İnceman'a Trabzonspor'un ve Necati Ateş'e Galatasaray'ın aracılar vasıtasıyla teklifte bulunduğunu, şu an için net bir durum olmadığını söyledi.

    Ali Tandoğan Antalya gibi bir yerde olduğu için çok mutlu olduğunu, Bursaspor'da yaşadığı şampiyonluğu MedicalPark Antalyaspor'da da yaşamak istediğini ifade etti.

    Doğa Kaya ise yedi yıl aradan sonra tekrar Antalyaspor'a döndüğü için mutlu olduğunu, Antalyaspor'da kalıcı olmayı dilediğini vurguladı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow