hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emre Belözoğlu adliyeden ayrıldı

    Emre Belözoğlu adliyeden ayrıldı
    expand

    Şike soruşturması kapsamında emniyet ve adliyede ifade veren Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve Ankaragücülü Kaan Söylemezgiller adliyeden ayrıldı. Belözoğlu adliyeden ayrılırken "Görevimizi yaptık, ayrılıyoruz" diye konuştu.

    Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifadesine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi.

    Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine garajdan giriş yapan Belözoğlu, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne çıktı.

    Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifadesine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne çağırıldı.

    Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve Ankaragücülü Kaan Söylemezgiller şike soruşturması kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdikten adliyeye sevk edildi.

    Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne gelen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile Ankaragücü Kulübü futbolcusu Kağan Söylemezgiller, adliye getirildi.

    Belözoğlu ile Söylemezgiller'in içinde bulundukları polis araçları, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine savcı ve hakimlerin kullandığı Çırağan Caddesi'ndeki kapıdan giriş yaptı. Belözoğlu ile Söylemezgiller, adliye binasına alındı.

    Savcılıkça ifadesi alınan Ankaragücü futbolcusu Kağan Söylemezgiller, adliyeden ilk ayrılan isim oldu.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğünden Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Söylemezgiller'in ifadesi, soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından alındı.

    Daha sonra  da menajer Ekrem Okumuş ve Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun da ifadeleri sona erdi ve ikili adliyeden ayrıldı.

    Emre'nin açıklaması

     Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde bilgisine başvurulan Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, "Şu an itibariyle serbest bıraktılar" dedi.

    Belözoğlu, adliyeden ayrılırken yaptığı açıklamada, basın mensuplarından soru sormamalarını isteyerek, "Bilgimize başvurdular. Sabah itibariyle emniyette olsun, savcılıktaki arkadaşlar olsun bize gerçekten çok iyi davrandı, bizi ağırladılar. Şu an itibariyle serbest bıraktılar" diye konuştu.

    İfadelerine başvurulduğunu tekrarlayan Belözoğlu, şunları kaydetti:

    "Bundan sonra da söyleyecek bir şey yok. Artık süreci hep beraber takip edeceğiz. Benden de çok fazla bir şey istemeyin. Zaten yeterince yorgunum. Yeterince şeyleri de söyledim içeride. Burada bize çok yakın davranan herkese çok teşekkür ederim."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow