hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Carvalhal ilk antrenmanına çıktı

    Carvalhal ilk antrenmanına çıktı
    expand

    Beşiktaş'ta, şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Tayfur Havutçu dönene dek vekaleten teknik direktörlük görevine getirilen Portekizli Carlos Carvalhal, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcularla yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı yapan ve tanışan Portekizli teknik adam, daha sonra takımla birlikte sahaya çıkıp çalışmayı yönetti.

    Antrenman boyunca aktif bir görüntü çizen ve sürekli futbolcularla diyalog kuran Carvalhal, özellikle taktik çalışmalar üzerinde durdu.

    Carvalhal gelmiş hoş gelmiş

    Antrenmana istasyon ve pas çalışmaları ile başlayan siyah-beyazlılar, daha sonra taktik ağırlıklı tam sahada çift kale maç oynadı.

    Çift kale maç öncesi iki takımı da sahaya dizen Carvalhal, yaklaşık 15 dakika futbolculara bölgelerine göre durmaları gereken yerleri, top rakipteyken almaları gereken pozisyonları anlattı. Orta alan oyuncularından topu ters kanatlara atmalarını isteyen Portekizli çalıştırıcı, ayrıca duran toplarla ilgili olarak da futbolcularını uyardı.

    Antrenman boyunca hırslı ve istekli bir görüntü çizen Carvalhal, kornerlerde de oyunculara tek tek durmaları gereken yerleri gösterdi.

    Portekizli çalıştırıcı antrenman bitiminde de savunma oyuncularını bir araya toplayarak saha ortasında bir süre görüştü.

    Antrenmana Rüştü Reçber, Mustafa Pektemek ve Ersan Adem Gülüm katılmazken, çalışma boyunca futbolcuların bir hayli istekli ve neşeli oldukları gözlendi.

    Son bölümde yapılan topu kale direğine vurma çalışmasında futbolcular oldukça neşeli anlar yaşadı.

    Portekiz basını Türkiye'ye taşındı!

    Beşiktaş'ın başına Portekizli teknik adamın getirilmesi ve takımda 5 Portekizli oyuncunun bulunması, antrenmana Portekiz basınının ilgisini de artırdı.

    Trabzonspor ile Benfica arasında bu akşam oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı için İstanbul'a gelen çok sayıda Portekizli gazeteci Beşiktaş antrenmanını takip etti. Portekizli gazeteciler, antrenman bitiminde de Carvalhal ile röportaj yaptı.

    Beşiktaş Hollanda'ya gidiyor

    Beşiktaş, liglerin ertelenmesi nedeniyle yarın kamp yapmak üzere Hollanda'ya gidecek.

    Hollanda'nın Venlo kasabasında 10 Ağustos'a kadar kamp yapacak olan siyah-beyazlıların bu sürede bazı hazırlık maçları da yapacağı bildirildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow