hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkoğlu: "Hedeflerin farkındayız"

    Türkoğlu: Hedeflerin farkındayız
    expand

    2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takım'da kaptan Hidayet Türkoğlu, tecrübeli oyuncular Kerem Gönlüm ve Sinan Güler'in peş peşe sakatlığının takımda moralleri bozduğunu, ancak takımda herkesin hedeflerin farkında olduğunu ifade etti.

    Hidayet Türkoğlu, Basketbol Federasyonunun internet sitesine yaptığı açıklamada, İtalya'nın Bormio kentinde yapılan kampta Sinan Güler ve Kerem Gönlüm'ün sakatlığının takımı olumsuz etkilediğini belirtti. Yıldız oyuncu şunları kaydetti:

    "Önce Sinan Güler'in geçirdiği rahatsızlık, ardından Kerem Gönlüm'ün yaşamış olduğu sakatlık bizi fazlasıyla üzdü. Birkaç gün moral bozukluğu ile antrenmanlara devam etmek zorunda kaldık ama sonuçta hepimiz neden burada olduğumuzun bilincindeyiz. Hedefimiz Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir derece alarak olimpiyatlara gitmek. Şimdi çalışmalarımıza İstanbul'da devam ediyoruz. Herkes istekli ve arzulu gözüküyor."

    Avrupa Şampiyonası öncesinde İzmir ve İstanbul'da yapacakları turnuvalara da değinen Türkoğlu, "Bundan sonra hazırlık maçlarıyla birlikte eksiklerimizi görmeye çalışacağız. İyi rakiplere karşı oynayacak olmamız bizim açımızdan daha iyi çünkü bu şekilde kendimizi daha iyi test edebiliriz. Umarım bu önemli yolculukta daha fazla fire vermeyiz, başka hiçbir arkadaşımızdan mahrum kalmaz, bu kadroyla Litvanya'ya gider, elimizden gelenin en iyisini yapar ve bize yakışan bir neticeyle döneriz" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow