hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pierre Webo İstanbul Büyükşehir’de

    Pierre Webo İstanbul Büyükşehir’de
    expand

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İspanya'nın Real Mallorca takımında forma giyen Kamerunlu oyuncu Pierre Webo ile 3 artı 1 yıllık sözleşme imzaladı.

    Langa Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Çağatay Kalkancı, Sportif Direktör Kamil Dizar ile İdari Menajer Faruk Pazarcı'nın hazır bulunduğu imza töreninde Webo, kendisini 3 artı 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

    Törende konuşan Başkan Kalkancı, önemli bir transfere imza attıklarını belirterek, "Kendisini kanıtlamış ve önemli bir kariyeri bulunan Webo'yu kadromuza kattık. Bize ve Türk futboluna önemli katkıları olacağına inanıyorum. Futbolu iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

    Webo ise bir an önce takıma katılmak için sabırsızlandığını ifade ederek, "Kariyerim için önemli bir gün. Beni isteyen ve bu ciddiyeti gösteren bir kulübün bünyesinde olmaktan mutluyum" dedi.

    Kamil Dizar da kulübün önemli forvet oyuncuları ile yollarını ayırdığını hatırlatarak, "Teknik ekibimizin istediği Webo'yu kadromuza katarak bu eksiğimizi giderdik. Takımın oyuncu kalitesine eşik atlattığımızı düşünüyorum, camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

    Webo, yeni takımında 9 numaralı formayı giyecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow