hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Avusturya için işler iyi gitmiyor

    Avusturya için işler iyi gitmiyor
    expand

    Avusturya basını hazırlık maçında Slovakya'ya 2-1 mağlup olan milli takımın teknik direktörü Dietmar Constantini'ye yüklendi.

    Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye ile aynı grupta yer alan Avustruya Milli Takımı sıkıntılı günler geçiriyor.

    Avusturya basını, milli takımlarının Slovakya ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kaybetmesinin ardından teknik direktör Dietmar Constantini'ye yüklendi. Avusturya basınında yer alan haberler şu şekilde:

    KURIER ZEITUNG:" Umutsuz ve güçsüz! Constantini hazır olmamasına rağmen 19 yaşındaki Alaba'yı ısrarla sahaya sürüyor. 13 bin kişinin desteklediği milliler ortaya iyi bir oyun koyamadılar. Beşiktaşlı Holosko'nun gol pozisyonuna ofsayt verilmesi tartışmalıydı. Milli takım bu haliyle ne Almanya'yı ne de Türkiye'yi yenemez. Türkiye rakibi Estonya'yı net bir skorla yendi: 3-0"

    DER STANDARD: "Rakiplerimiz formunda, bizimkiler dökülüyor. Almanya, dünya devi Brezilya'yı 3-2, Türkiye ise Estonya'yı 3-0'lık skorlarla alt ettiler. Avusturya Milli Takımı, kendi sahasında kaybetti. Constantini daha sağlıklı düşünmeli. Zira Eylül ayında Almanya ve Türkiye gibi futbol devleriyle karşılaşacak."

    DIE PRESSE: "Milli takım dün hem beceriksiz, hem de hazır olmadığını gösterdi. Teknik heyet genç lejyoner Alaba'da ısrar etti, ama Alaba kendine duyulan güveni boşa çıkardı. Bu karşılaşmadan moral bulup, mum ışığı kadar da olsa Avrupa Şampiyonası'na katılma ümitlerimizi törpülediler. Bu mağlubiyet, eylül maçlarının hiç de umduğumuz gibi olmayacağı anlamına geliyor. Türkiye net bir skorla gücünü gösterdi. Almanya, dünya devini yendi. Bizimkiler kendi sahasında yenildi. Tablo böyle."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow