hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırım hastaneye kaldırıldı

    Aziz Yıldırım hastaneye kaldırıldı
    expand

    Şike soruşturması kapsamında yargılanmak üzere tutuklu olarak Metris Cezaevi'nde tutulan ve rahatsızlanan Aziz Yıldırım'ın birkaç gün hastanede kalacağı bildirildi.

    Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hastaneye kaldırıldı.

    Alınan bilgiye göre, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevinde rahatsızlanan Yıldırım, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

    Burada tedavi altına alınan Yıldırım'ın, daha önce de hastanede tedavi olmasına yol açan şeker rahatsızlığının nüksettiği ve bir bacağında morarma bulunduğu öğrenildi.

    Birkaç gün hastanede kalacak

    Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Turgut, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Endokrin Kliniğine yatırıldığını belirterek, tansiyon düzensizliği mevcut olan hastaya yapılan konsültasyonlar sonucu birkaç gün tıbbi takip kararı verildiğini bildirdi.

    Tutuklu bulunduğu Metris Cezaevinde rahatsızlanarak, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin yazılı açıklama yapan Başhekim Turgut, Yıldırım'ın, mevcut kronik hastalıklarının rutin kontrollerini yapmak ve diyabet ilaçlarına verdiği cevabı izlemek üzere Endokrin Kliniğine yatırıldığını kaydetti.

    Turgut, "Tansiyon düzensizliği mevcut olan hastamıza yapılan konsültasyonlar sonucu birkaç gün tıbbi takip kararı verilmiştir" ifadesini kullandı.

    Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık da AA muhabirine yaptığı açıklamada, müvekkilinin rahatsızlığının ciddi olduğunu ve hastaneden çıkmaması gerektiğini ifade ederek, "Aziz bey hastaneden çıkmak istiyor. Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasının farklı yerlere çekilmesini, 'cezaevinde kalmamaya çalışıyor' imajı yaratılmasını istemiyor" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow