hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ankaragücü'nde yönetim kaosu

    Ankaragücünde yönetim kaosu
    expand

    Ankaragücü Kulübü'nün eski basın sözcüsü Avni Kavlak, genel kurulun iptal edildiğini açıkladı. Bu kararla kulüp başkanlığı Cengiz Topel Yıldırım'a geçti.

    Kavlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yargıtay 7. Hukuk Dairesi'nin 12 Temmuz 2011 tarihinde 2011-4872 sayılı kararıyla, 30 Ağustos 2009'da yapılan genel kurulda alınan tüm kararları yok hükmünde kabul ettiğini hatırlatarak, "Yargıtay, divanın seçilmesi dahil o genel kurulda alınan tüm kararları yok saydı. Çeşitli hukukçularla yaptığımız görüşmeler sonrasında, genel kurulu toplama yetkimizin olmadığı tespit edildi. Ankaragücü'nü yeni bir kaos ortamına sokmamak için, yarın yapılacağı açıklanan genel kurulu iptal ettik" dedi.

    Genel kurul kararlarının Yargıtay tarafından yok sayılması sonrasında yönetimlerinin herhangi bir geçerliliği kalmadığını ifade eden Kavlak, "Bu karar sonrasında elimizdeki tüm defterleri ve belgeleri, o dönemin yönetimi olan Cengiz Topel Yıldırım ve arkadaşlarına bugün teslim edeceğiz. Bugün itibariyle görevimizi tamamlamış oluyoruz ve çekiliyoruz" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow