hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İBB'ye Boşnak kanat oyuncusu

    İBBye Boşnak kanat oyuncusu
    expand

    Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bosna- Hersek'in Zeljeznicar takımından transfer ettiği genç futbolcu Edin Visca ile sözleşme imzaladı.

    Kulübün Langa Tesisleri'nde düzenlenen ve kulüp başkanı Çağatay Kalkancı ile sportif direktör Kamil Dizar'ın hazır bulunduğu imza töreninde 21 yaşındaki kanat oyuncusu Edin Visca, kendisini 5 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

    Törende konuşan başkan Kalkancı, Bosna-Hersek 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giyen Edin Visca'yı, futbolcu izleme komiteleri ile teknik direktörlerinin önerisi doğrultusunda transfer ettiklerini belirterek, "Hocamızın sistemine ve takımımıza büyük katkıları olacağına inandığımız genç bir oyuncu. Takımımıza ve Türk futboluna yeni bir renk katacağını düşünüyoruz. Kendisine ve takımımıza hayırlı olsun" dedi.

    Çağatay Kalkancı, bir iki transfer daha yapmayı düşündüklerini anlatarak, "Ama takımdaki gençlere şans vermeyi ve uzun süredir birlikte olduğumuz oyuncularla devam etmeyi istiyoruz. Kaliteli oyuncularıyla Türk futboluna renk katacağına inandığımız bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor var. Hedefler çok önemli, hedefsiz bir takım olmaz. Burada önemli olan Avrupa kupalarına gidebilecek bir mücadele ortaya koymak ve geçen sezon Türkiye Kupası'nda final oynamış bir takımın aynı başarıyı göstermesini sağlamak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, iyi bir noktaya geleceğimizi inanıyoruz" diye konuştu.

    Edin Visca da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu dile getirerek, "Kariyerim için doğru bir kulübe geldim. Buraya geleli 2-3 gün olmasına rağmen takım ve oyuncuların kalitesinden etkilendim. Takımımız ligin yukarısını zorlayabilecek kaliteye sahip" ifadelerini kullandı.

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 13 numaralı formayı giyecek olan Bosna-Hersekli futbolcu, vatandaşı Kenan Hasagic ile aynı takımda oynayacak olmanın kendisi için avantaj olacağını belirterek, "Kenan Hasagic'in burada olması çok önemli. Alışma sürecinde bana yardımcı olacağını düşünüyorum" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow