hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda'ya iki yeni arkadaş geliyor

    Ardaya iki yeni arkadaş geliyor
    expand

    İspanya basını, Atletico Madrid kulübünün, Porto'dan Falcao ve Espanyol'dan Osvaldo'nun transferlerini bitirmeye çok yakın olduğunu yazdı.

    Verilen haberlerde, her iki futbolcunun da transferi için sözlü anlaşmalara varıldığı iddia edildi. Atletico Madrid'in Arjantinli golcü Pablo Daniel Osvaldo için Espanyol'a yaklaşık 17 milyon avro bonservis bedeli vereceği savunuldu. İspanyol kulübünün, Kolombiyalı forvet Falcao'nun transferi için ise yaklaşık 30 milyon avro ve futbolcularından Elias'ı Porto'ya vereceği ileri sürüldü.

    Osvaldo ve Falcao'nun, UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'in listesine yazılmaları için transferlerin bugün sonuçlandırılması gerektiği ifade edildi.

    Bu arada, Atletico Madrid'in Uruguaylı futbolcusu Diego Forlan, İtalya'nın İnter kulübüyle görüştüğü iddialarını yalanladı.

    Atletico Madrid'in teknik direktörü Gregorio Manzano, Marca radyosuna yaptığı açıklamada ise İspanyol Futbolcular Derneğinin ligin ilk iki haftasında greve gitme kararı almalarıyla ilgili olarak, "Greve gidilmesi bizim için iyi olur. Arda da o zamana kadar iyileşir ve Avrupa Ligi Ön Eleme Maçları'nın yorgunluğundan çıkarız" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow