hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cruzeiro'lu Bobo'dan ilk açıklama

    Cruzeirolu Bobodan ilk açıklama
    expand

    Brezilya'nın Cruzeiro kulübü ile sözleşme imzalayan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Bobo, Beşiktaş'ta iyi yıllar geçirdiğini, ancak Brezilya'da oynamak istediği için Cruzeiro ile anlaştığını söyledi.

    2005-2006 sezonunun devre arasında Brezilya'nın Corinthians takımından Beşiktaş'a transfer olan ve Siyah-Beyazlı kulüpte beş buçuk yıl forma giyen Bobo, Brezilya'nın Cruzeiro Kulübü ile anlaşma imzaladı. Beşiktaş'ta oynadığı süre içinde 227 maça çıkan ve 97 gol atan Bobo, yeni sezon öncesi Siyah-Beyazlı kulüp ile anlaşmazlık yaşamış ve ülkesine dönmüştü. Yaklaşık 2 aydır yeni bir kulüp ile anlaşamayan Bobo, bir süredir antrenmanlarına çıktığı Cruzeiro ile mukavele imzaladı.

    Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Bobo, Beşiktaş'ta iyi yıllar geçirdiğini, ancak Brezilya'da oynamak istediği için Cruzeiro ile anlaştığını söyledi. Bobo, şu ifadeleri kullandı:

    "Beşiktaş'ta beş buçuk yıl forma giydim. İstanbul'da iyi bir dönem geçirdiğimi söyleyebilirim. Beş buçuk yılda 227 maça çıktım ve 97 gol attım. Artık değişiklik yapma zamanı gelmişti. Ailem ile de görüştüm ve Brezilya'ya dönemeye karar verdim. Türkiye'de ve Beşiktaş'ta yakaladığım başarılı dönemi Cruzeiro'da yaşamak için çok çalışacağım. Beşiktaş'ta mutluydum, yeni kulübümde de mutlu olacağımı düşünüyorum."

    Bobo'nun Cruzeiro ile kaç yıllığına anlaştığı ve yıllık ne kadar ücret alacağı henüz açıklanmadı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow