hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Roma, Sevilla, Celtic elendi!

    Roma, Sevilla, Celtic elendi
    expand

    UEFA Avrupa Ligi play-off turunda sürpriz sonuçlar alındı. Roma, Sevilla, Spartak Moskova, Partizan, Glasgow Rangers ve Celtic gibi güçlü ekipler elendi.

    UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında İspanyol temsilcisi Sevilla sahasında Alman ekibi Hannover 96 ile 1-1 berabere kaldı.

    Alman temsilcisi Hannover ilk maçı sahasında 2-1 kazanmasından dolayı bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan takım oldu.

    Önceki turda Gaziantepspor'u eleyen Polonya temsilcisi, 2-2'nin rövanşında çıktığı Rusya deplasmanında 90. dakikada bulduğu golle sahadan 3-2'lik zaferle ayrılıp adını gruplara yazdırdı.

    Gecenin bir diğer sürprizi ise Partizan'ın Shamrock'a elenmesi oldu. 1-1'in rövanşında takımlar 90 dakikalık süreyi yine aynı skorla geçince uzatma dakikalarına geçildi ve 113. dakikadaki penaltı golüyle Partizan elendi.

    Sloven Maribor ekibi evinde 2-1 mağlup ettiği tecrübeli Glasgow Rangers'la deplasmanda da berabere kalarak tur atladı.

    İskoçların diğer hayal kırıklığı da Celtic oldu.İsrail'de 3-0 mağlup olduğu rakibini Atina'da konuk eden Panathinaikos, çıkan olaylar nedeniyle 2 kez durdurulan karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasına rağmen bu skor kendisine yeterli olmadı.

    İtalya'nın dev ekibi Roma, deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava ile 1-1 berabere kalarak elendi. Slovak ekibi maçın bitimine 8 dakika kala bulduğu golle turladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow