hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor transferde hız kesmiyor

    Bursaspor transferde hız kesmiyor
    expand

    Transferde hareketli günler geçiren Bursaspor, Fransız ekibi AS Nancy’nin Faslı sağbek oyuncusu Cheretien Basser ile büyük ölçüde anlaşırken, orta saha için de Viktoria Plzen takımında forma giyen Daniel Kolar'ı gündemine aldığı öğrenildi.

    Oyuncu arayışlarını sürdüren Bursaspor'da, yolları ayırma kararı alınan Sercan, Volkan ve İbrahim Kaş'ın yeri doldurulmaya çalışılıyor. Faslı sağbek Basser ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenilen yeşil beyazlı kulübün orta sahaya takviye için de Çek Cumhuriyeti'nden oyuncu izlediği belirtiliyor.

    Yeşil beyazlı kulüp, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda Viktoria Plzen takımında forma giyen 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Daniel Kolar'ı izlemeye aldığı öğrenildi.

    Genç futbolcular aranıyor

    Öte yandan yeşil beyazlı kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı sınırlamasını kaldırması sonrası harekete geçti. Bursaspor'un yatırım amaçlı genç futbolcularla görüştüğü, ülke olarak Gana'nın tercih edildiği belirtildi.

    Maaliyetleri düşük olan futbolcular için Bangura'nın menajeri Patrick Mörk'ün yardımcı olduğu ifade edildi.

    Bursaspor hakkını arayacak
     
    Bursaspor, adının şike soruşturmasında geçmemesine rağmen, Avrupa'da Trabzonspor ve Beşiktaş'ın yer alması üzerine UEFA'ya itiraz dilekçesi göndermek için hazırlanıyor. Ayrıca, UEFA delegasyonunun da Brüksel'de bir araya geldikleri Bursasporlu yöneticilere "Elinizi çabuk tutun" dediği öğrenildi.

    UEFA'nın talebi doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etmesi ve yerine Trabzonspor'u göndermesi üzerine büyük bir şok yaşayan Sarı Lacivertli kulüpten Bursaspor'a uyarı geldi.

    Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'un, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Avrupa'da boy göstermelerine izin verilmesine karşın Bursaspor'un hakkının yenildiğini savunarak Başkan İbrahim Yazıcı'ya telefonla uyardığı ve "Hakkınızı UEFA'da arayın" dediği öğrenildi.

    "Vakit kaybetmeyin"

    Bu gelişme üzerine Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın danışmanı olan hukukçularına talimat verdiği ve UEFA ile temas kurulmasını istediği belirtildi.

    Konunun Anderlecht maçı öncesi UEFA delegasyonu ile yenilen öğle yemeğinde de gündeme geldiği ve UEFA yetkililerinin Bursasporlu yöneticilere, "İtiraz dilekçenizi vakit kaybetmeden ilgili birimlere iletin" dedikleri ifade edildi.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow